Linkin Park i Kajsaniemi

Publicerad: 09/02 09:59

Blunda för snön nu, för jag tror bestämt att sommaren närmar sig. Listan på kommande utekonserter i stan börjar nämligen sakta men säkert växa.

Det blir Linkin Park i Kajsaniemi 16.6 och sedan tidigare vet vi att Foo Fighters spelar i Fiskehamnen 26.6.

Väntar på resten av sommarlistan. Under tiden kan ni ju nöja er med innekonserterna, många finns listade här i Nöjesbloggen.

2 Comments

 1. Kommentar #1 - Helena: 13/02 16:11

  Fick mej att tänka på sommaren jag anlände till Helsingfors efter att ha bott många år utrikes. Gatorna var smockfulla av svartklädda typer med nitar överallt. Nog hade man ju hört och läst att hevi blivit pop (syftar ej på musiken) men detta var ju lite överdrivet. Ville be taxichaffisen vända om. Nå, det visade ju sig att de svartklädda typerna var festivalbesökare. Tuska.


 2. Kommentar #2 - Marianne: 16/02 11:00

  Haha, min pappa berättade en liknande historia när han varit utomlands flera månader och råkade komma hem i en taxi genom stan på Konstens natt. Han undrade hur Helsingfors plötsligt blivit en så livad kulturstad.


RSS feed for comments on this post.

Kottby anropar

RSSKottby anropar

Marianne Sundholm har förortsfunderingar och storstadsdrömmar

 • Om bloggaren

  Marianne Sundholm trodde hon ville bo bland spårvagnar och lattehak men så fick hon barn och vips bodde hon i en trea i... ja, är det här förorten? Eller inte? Det ska hon reda ut. Dessutom skriver hon om sitt jobb som lokalreporter och om sin kärlek till Helsingfors. Hon vill gärna ha respons och idéer från läsarna om var i stan de riktiga pärlorna finns och hur vi kan göra vår huvudstad lite roligare, lite renare, lite finare – och lite bättre, helt enkelt.
 • februari 2011
  M T O T F L S
  « jan   mar »
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28  
 • Etiketter

 • Kategorier