Fina Kottby

Publicerad: 09/05 15:27

Vi har fått försmak på sommaren de senaste dagarna med ljusa, nästan varma kvällar. Kvällssolen faller så fint på alla olika färger på panelfasaderna i Träkottby. Och trädgårdarna och parkerna doftar så gott just nu, vad är det som blommar?

Dessutom är kiosken öppen igen, sedan första maj. Kaffet är gott men ännu godare är glassen. Jag rekommenderar smaken körsbärschoklad.

 

 

Jag har inte varit på jobb på några månader men är tillbaka nu. Hör gärna av er, berätta vad ni vill att vi ska bevaka i huvudstadsområdet, mejla oss, ring oss, kommentera artiklar och bloggar! Det är invånarna som gör Helsingfors.

1 kommentar

 1. Kommentar #1 - Ulf Persson: 10/05 10:16

  Välkommen tillbaka! Följer med intresse vad du skriver om Kottby. Naturligtvis! Det är ju där jag bor sedan ett år tillbaka. Så skriv mer! Är mycket förtjust i att promenera i Träkottby, särskilt nu vid den här tiden på året. Sen försöker jag själv hålla ett öga på finland och Kottby!
  http://ulfpersson.wordpress.com/category/finland/


RSS feed for comments on this post.

Kottby anropar

RSSKottby anropar

Marianne Sundholm har förortsfunderingar och storstadsdrömmar

 • Om bloggaren

  Marianne Sundholm trodde hon ville bo bland spårvagnar och lattehak men så fick hon barn och vips bodde hon i en trea i... ja, är det här förorten? Eller inte? Det ska hon reda ut. Dessutom skriver hon om sitt jobb som lokalreporter och om sin kärlek till Helsingfors. Hon vill gärna ha respons och idéer från läsarna om var i stan de riktiga pärlorna finns och hur vi kan göra vår huvudstad lite roligare, lite renare, lite finare – och lite bättre, helt enkelt.
 • maj 2012
  M T O T F L S
  « feb    
   123456
  78910111213
  14151617181920
  21222324252627
  28293031  
 • Etiketter

 • Kategorier