Hur ofta tar ni en sväng med sparken?

Publicerad: 10/12 15:58

I dag har jag gjort något jag inte provat på sedan 1980-talet: sparkat mig fram med sparkstötting.

Visserligen bara i lekparken Kimmo där de finns att låna – och särskilt långt kom vi inte eftersom det var bara en kort snutt väg som var plogad i parken. Täcktes inte stjäla/låna den för en sväng runt kvarteret, men tror det hade gått riktigt bra. I innerstan har jag hört klagomål om att sandningen förstår pulkaföret, men ingen har sandat vägarna eller trottoarerna i Kottby.

Hittade förresten den här artikeln från förra vintern. Tydligen är det svårt att få tag på sparkar. Så om ni ser en, prova den genast! Det är roligt, jag lovar!

1 kommentar

 1. Kommentar #1 - Hanna: 10/12 23:12

  Oj en sådan kanske man skulle kunna ta sig till jobbet på! Och sen på sommaren byta till en spark på hjul :D Det är ju redan trendigt med de där rullande kassarna som tidigare bara användes av tanter.


RSS feed for comments on this post.

Kottby anropar

RSSKottby anropar

Marianne Sundholm har förortsfunderingar och storstadsdrömmar

 • Om bloggaren

  Marianne Sundholm trodde hon ville bo bland spårvagnar och lattehak men så fick hon barn och vips bodde hon i en trea i... ja, är det här förorten? Eller inte? Det ska hon reda ut. Dessutom skriver hon om sitt jobb som lokalreporter och om sin kärlek till Helsingfors. Hon vill gärna ha respons och idéer från läsarna om var i stan de riktiga pärlorna finns och hur vi kan göra vår huvudstad lite roligare, lite renare, lite finare – och lite bättre, helt enkelt.
 • december 2010
  M T O T F L S
  « Nov   jan »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Etiketter

 • Kategorier