Förlåt KGB!

Publicerad: 17/09 09:24

Jag fick ett trevligt mejl häromdan med en inbjudan att delta i KGB:s onsdagsträffar i Kottby. Tyvärr hade jag annat program den här veckan men ska absolut försöka komma med någon gång.

KGB? Nej, inte den sovjetiska kommittén för statssäkerhet, utan Kottbys svenska nätverk förstås. Jag har faktiskt undrat om det fortfarande existerar.

”Vi kallar oss KGB, ingen vet egentligen varför. Men vi träffas varannan onsdag vid halvåttasnåret på Kottgrillen för att prata och umgås på svenska, mycket informellt och för det mesta över ett glas vin eller öl.”

Fint va!

Kottby anropar

RSSKottby anropar

Marianne Sundholm har förortsfunderingar och storstadsdrömmar

 • Om bloggaren

  Marianne Sundholm trodde hon ville bo bland spårvagnar och lattehak men så fick hon barn och vips bodde hon i en trea i... ja, är det här förorten? Eller inte? Det ska hon reda ut. Dessutom skriver hon om sitt jobb som lokalreporter och om sin kärlek till Helsingfors. Hon vill gärna ha respons och idéer från läsarna om var i stan de riktiga pärlorna finns och hur vi kan göra vår huvudstad lite roligare, lite renare, lite finare – och lite bättre, helt enkelt.
 • september 2011
  M T O T F L S
  « aug   okt »
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Etiketter

 • Kategorier