Äntligen, Sauri!

Publicerad: 12/12 16:44

Nu har Pekka Sauri och company funderat på snön. Jag intervjuade honom just, läs artikeln här.

Så skulle de ännu få hitta på något sätt att ge bilister som parkerar i vägen för spårvagnar en lite mera svidande dom än 50 euro i felparkeringsbot. Lagändring tack, det behövs en nolla till på summan.

5 Comments

 1. Kommentar #1 - Kugge: 14/12 23:33

  Nu har jag personligen blivit utsatt för det här snökriget och tappat bort min bil. :P Gick en runda i Kronohagen i dag, men hittade den inte.. Oh well, det var inte därför jag tänkte skriva här!

  Jag har nämligen lite idéer/tankar om layouten här på bloggen. Varför kommer jag inte till Husis ingångssida när jag trycker på den stora HBL-logon? Sku vara ganska praktiskt! Sen tycker jag också att de olika HBL-bloggarna borde länkas bättre till varandra OCH vara lättare att navigera till på framsidan… Nåjo, nu får du tycka att jag är sjukt jobbig! ;)


 2. Kommentar #2 - Marianne: 16/12 10:29

  Hehe, jag har framfört precis samma (och en del andra) layout/länkönskemål till webbutvecklarna, har tyvärr inte makt att göra hemskt mycket åt saken själv. Men allt är under utveckling, det ska hända mycket på hbl.fi under snar framtid.

  Hur gick det med din bil sen…?


 3. Kommentar #3 - Kugge: 16/12 20:24

  Jag gissade nog nästan att det redan var på gångs och att du själv inte hade så mycket makt, men lite måste man ju få gnälla ibland. ;)

  Min bil hade flyttats några kvarter norrut, fick ringa till Byggnadsverket för att få reda på adressen. Men sedan fanns det ett klistermärke med texten ”maksullinen siirto” och nu är jag inte säker om skylten med uppmaningen att flytta bilen fanns där då när jag parkerade eller inte, måste kolla upp det. Har i alla fall ännu inte fått nån räkning… Men huh. Krångligt! Är såå glad att jag inte jobbar på staden och behöver fundera på det här! Men utmärkt kundservice fick jag, så tummen upp till staden trots allt! :)


 4. Kommentar #4 - Tommy: 17/12 10:53

  Heeeeyyy, såg detta först nu. Superpinsamt med tanke på att jag ju ska veta a-l-l-t… Layoutönskemålen är precis som Marianne säger framförda. Frånsett kanske den där stora loggan är länkar hit och dit däremot något som vi skribenter kan påverka och ska bli bättre på. Sedan så tycker jag att du Kugge absolut ska föra lite oväsen hos Parkeringsövervakarna om du misstänker att flytten gjordes utan tillräcklig förvarning. Lycka till!


 5. Kommentar #5 - Kugge: 17/12 17:39

  Jo, jag ska nog utreda det här. Jag är jätteuppmärksam på flyttningsuppmaningar, men kan ju hända att jag såsat. Tills räkningen kommer lever jag i spänning. :P


RSS feed for comments on this post.

Kottby anropar

RSSKottby anropar

Marianne Sundholm har förortsfunderingar och storstadsdrömmar

 • Om bloggaren

  Marianne Sundholm trodde hon ville bo bland spårvagnar och lattehak men så fick hon barn och vips bodde hon i en trea i... ja, är det här förorten? Eller inte? Det ska hon reda ut. Dessutom skriver hon om sitt jobb som lokalreporter och om sin kärlek till Helsingfors. Hon vill gärna ha respons och idéer från läsarna om var i stan de riktiga pärlorna finns och hur vi kan göra vår huvudstad lite roligare, lite renare, lite finare – och lite bättre, helt enkelt.
 • december 2010
  M T O T F L S
  « Nov   jan »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031  
 • Etiketter

 • Kategorier